Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Helianthus Alap táp

Szállítás: 2-3 nap

8.200 Ft
Az Alap táp egy komplett abraktakarmány, amely a legtöbb ló számára optimális mennyiségben tartalmazza az összes vitamint, ásványianyagot és nyomelemet, amire szükségük van. Magas nyerszsírtartalmából és az árpában található keményítő szerkezeti sajátosságából fakadóan nagy segítség az olyan lovak takarmányozásánál, amelyeknek problémát okoz a megfelelő kondíció elérése és megtartása. Zab- és kukoricamentes, így nagyobb mennyiség etetése mellett is kiegyensúlyozott marad a ló temperamentuma.

Helianthus Fibra + Mash táp 20 kg

Szállítás: 2-3 nap

10.900 Ft
A Helianthus Fibra+ Mash egy igazi újgenerációs mash! A régről berögzült gyakorlat szerint a mash (vagy más néven maccs) egy korpaalapú áztatott keverék, amit a lótartók nem rendszeresen, hanem heti 2-3 alkalommal etetnek lovaikkal, részben folyadékpótlás és részben kólika megelőzés céljából. Ám ez a gyakorlat sok kockázatot rejt magában. Mivel a rendszertelen etetés nem kedvez a lovak emésztőrendszerének, ezzel bizonyos fokú hasmenést idézhető elő vele. Ez, bár azt feltételezné a jóhiszemű tulajdonos, hogy segít „kitakarítani a ló beleit”, a valóságban további egészségügyi kockázatot rejt magában. További problémát jelenthet a korpában lévő antinutritiv anyagok magas koncentrációja, a mikotoxinok jelenlétének magas kockázata, a korpa magas foszfor- és alacsony kalcium tartalma.

Helianthus Senior táp 20 kg

Szállítás: 2-3 nap

9.400 Ft
A Helianthus Senior egy idős és érzékeny emésztésű lovaknak összeállított táp. Alacsony keményítőtartalma, magas rost- és olajtartalma garantálja a megfelelő energiaellátást a kondíció megtartásáért anélkül, hogy megterhelné az emésztést, emellett pedig ellátja a szervezetet a szükséges tápanyagokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

Helianthus SensiCare Active gabonamentes, GMO mentes táp

Szállítás: 2-3 nap

12.800 Ft
Gabonamentes, alacsony cukortartalmú táp inzulinrezisztens és gyomorfekélyes lovak számára.

Helianthus Sport komplett táp 20 kg

Szállítás: 2-3 nap

9.700 Ft
A Sport komplett egy magas energiatartalmú, optimális energiaösszetételű (magas olajtartalom a jól emészthető keményítő és szőlőcukor mellett) granulált táp, olyan sportlovak és telivérek számára, amelyek nagy teljesítményt kell, hogy nyújtsanak versenyszezonban. A benne található vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak nagy segítséget nyújtanak az izomépítéshez, az egészséges izomzat fenntartásához, valamint megfelelő energiaellátást biztosít a kiemelkedő teljesítményhez.

Helianthus Sport koncentrátum 20 kg

Szállítás: 2-3 nap

10.200 Ft
A Sport koncentrátum egy magas fehérje- és energiatartalmú kiegészítő takarmány zab vagy árpa mellé, olyan sportlovak és telivérek számára, amelyek nagy teljesítményt kell, hogy nyújtsanak versenyszezonban. A benne található vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak magas koncentrációban nagy segítséget nyújtanak az izomépítéshez, az egészséges izomzat fenntartásához, valamint megfelelő energiaellátást biztosít a kiemelkedő teljesítményhez.

Helianthus Tenyész I. táp

Szállítás: 2-3 nap

8.900 Ft
A Tenyész I. táp szoptató kancáknak és szopós csikóknak egyaránt megfelelő kiegészítés. A csikók kéthetes korától adagolható a kancatej mellett, így teljes mértékben kihasználhatjuk a csikók fejlődési potenciálját. Emellett segítséget nyújt a kancának a laktációs időszakban, amikor a tejtermelés miatt rendkívül megnő a tápanyag-, vitamin- és ásványi anyag igénye. A Tenyész I. táp fehérje tartalma, összetétele, és a benne található vitaminok és ásványi anyagok miatt megfelelő kiegészítő takarmány mind a szopós csikók, mind az őket szoptató kancák számára.

Helianthus Tenyész II. táp

Szállítás: 2-3 nap

8.600 Ft
Tenyész II. egy komplett táp, amely fehérjetartalma, összetétele, és a benne található vitaminoknak, ásványi anyagoknak és esszenciális aminosavaknak köszönhetően megfelelő kiegészítő takarmány a vemhes kancák, valamint a növendék csikók számára, hogy a genetikailag meghatározott fejlődési potenciáljukat teljes mértékben kihasználhassuk.