Mondják, hogy a lónak 5 szíve van. A szíve hajtja, de a lába viszi előre. Kétségtelen, hogy egészséges, ép lábak nélkül nincs ló. Ezért szinte minden lovas legnagyobb félelme a sántaság.

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Pacitea – 100% Ördögcsáklya

Szállítás: 2-3 nap

17.900 Ft
Szuper hatású gyógynövény, mellékhatások nélkül! Ha törik, ha szakad! Rendkívül erős gyulladás csökkentő, és fájdalom csillapító, hatása a szteroidokéval vetekszik. Ajánlott különböző, fájdalommal és gyulladással járó mozgásszervi panaszok (sérülések, zúzódások, húzódások) kiegészítő kezelésére. Hatékonysága klinikailag igazolt! Dopping listás! Alkalmazását verseny előtt 72 órával fel kell függeszteni!

Pacitea – Jointmix

Szállítás: 3-5 nap

19.500 Ft
Ízületi problémák, kattogás? Használd ki az Új-zélandi zöldkagyló erejét! Megelőzhető vele a gyors növekedésből adódó, csikósántaság, elégtelen ízületi fejlődés, puha csüd. Segít a csikókori rendellenes lábállások korrigálásában, kiváló ízületerősítő, porcerősítő. Táplálja az érzékeny porcszöveteket. A tökéletes felszívódás és beépülés érdekében, felütöttük egy kis csipkebogyóval, amelynek kiemelkedően magas a C vitamin tartalma.

Pacitea – Lendület

Szállítás: 2-3 nap

9.900 Ft
Hatékony segítség a sántaság és a duzzanatok leküzdésében, az inak és ízületek védelmében. Használd a gyógynövények nagyágyúit, a gyulladás, és a fájdalom csökkentésére, a keringés támogatására! Kifejezetten ajánljuk erősen igénybevett lovak ízületeinek támogatására, izületvédelemre, rehabilitációra. Idősebb lovak karban tartására.

Pacitea Flexisport

Szállítás: 2-3 nap

19.900 Ft
Versenyző és idősebb lovaknak is ajánlott a használata! Elősegíti az intenzív mozgás utáni regenerálódást, védelmet biztosít az ízületeknek, inaknak. Idősebb lovaknál csökkenti a végtagok merevségét, javítja az ízületek mozgástartományát. A termék egyéb hozzáadott anyagot, térfogat növelőt, csomósodást gátlót nem tartalmaz! Doppingmentes!

Zárható, műanyag vödör

Szállítás: 2-3 nap

1.900 Ft
Praktikus tároló vödör Paciteához. Kényelmesen elhelyezhető. Nem borul ki a keverék, nem szívja meg magát nedvességgel, és nem szennyeződik. Űrtartalom: 5,6l