A legfontosabb méregtelenítő szerv a máj. Megterhelő lehet a gyógyszeres kezelés (antibiotikum, szetroid, nyugtatók…stb), ezért fontos a regenerálás.
Mérgezés esetén is fontos lehet ezt a szervet támogatni. (növényi mérgezés, gomba toxin, penész)

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Pacitea – Antitox

Szállítás: 2-3 nap

10.400 Ft
A máj méregtelenítő szerepe kiemelkedő. Regenerálása fontos gyógyszeres kezelés alatt / után, valamint féreghajtás után. Fontos lehet akkor is adagolni, ha a lovad kisebb nagyobb rendszerességgel kap nyugtatót. A szteroidos kúra is rendkívüli módon megterheli a májat. Alkalmazása után, adj a lovadnak regeneráló gyógynövény keveréket! Az Immunrendszer helyreállításában is segíthet.

Pacitea – Máriatövis mag pellet 3kg

Szállítás: 2-3 nap

5.500 Ft
Ez a gyógyhatású készítmény, a májat, mint legfontosabb méregtelenítő szervet hivatott karban tartani, regenerálni. Könnyen emészthető, kiemelkedő szilimarin tartalommal. A máriatövis fő hatóanyaga a szilimarin, amely a termésfalban halmozódik fel. Ennek köszönhetően ebben a pelletben sokkal több ilyen hasznos anyag található, mint pl. az olajában. Érdemes alkalmazni gyógyszeres kezelés alatt / után, meggyengült immunrendszer kiegészítő terápiájára. Bár természetesen minden lelkiismeretes gazda igyekszik kifogástalan minőségű takarmányt etetni a lovával, de ha mégis becsúszik gyengébb szálas takarmány (penészes), fontos a gombatoxinok hatásának mérséklése.

Zárható, műanyag vödör

Szállítás: 2-3 nap

2.200 Ft
Praktikus tároló vödör Paciteához. Kényelmesen elhelyezhető. Nem borul ki a keverék, nem szívja meg magát nedvességgel, és nem szennyeződik. Űrtartalom: 5,6l