A lovak légzőrendszerének, tüdejének egészsége nagyban kihat a ló közérzetére, kondíciójára és teljesítményére. Ezért fokozott figyelemmel kell lennünk állapotára.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Könnyű lélegzet-Rapid

Szállítás: 2-3 nap

10.900 Ft
Elsősorban a Könnyű lélegzet légzéskönnyítő készítményünk mellé ajánljuk, azoknak a légúti gondokkal küzdő lovaknak, akiknek vannak rosszabb napjaik. Nagy dózisú, erős hatású gyógynövény keverék. Kérjük figyelmesen olvasd el az alkalmazási útmutatót. Plusz kiegészítésként adhatod mellé a Kardiomix keveréket, hogy segítsd a szív munkáját is.

Pacitea – Könnyű lélegzet

Szállítás: 2-3 nap

8.900 Ft
Köhög, kehes,"húz" az oldala? Segíts neki a Könnyű lélegzet légzéskönnyítő keverékkel! Ajánlott köhögésre, kehességre, nehezített légzés esetén, nyálka lerakódás feloldására, az állatorvosi kezelés kiegészítésére. Légzéskönnyítő, köhögés csillapító, nyálkaoldó hatású gyógynövényeket tartalmazó gyógyhatású termék. Plusz kiegészítésként adhatod mellé a Kardiomixet, hogy segítsd a szív munkáját is.

Pacitea Ökörfarkkóró

Szállítás: 2-3 nap

8.500 Ft
Ajánljuk a légutakban keletkező nyálka, hurut lerakódások feloldására. Alkalmazható a Könnyű lélegzet, vagy Immuno termékeinkkel együtt.

Zárható, műanyag vödör

Szállítás: 2-3 nap

1.900 Ft
Praktikus tároló vödör Paciteához. Kényelmesen elhelyezhető. Nem borul ki a keverék, nem szívja meg magát nedvességgel, és nem szennyeződik. Űrtartalom: 5,6l