Azáltal, hogy a háziasítással távolabb kerültek a lovak a természettől, nem áll módjukban kiválogatni a szervezetük számára szükséges gyógynövényeket. Az istállózó tartás, és az egyoldalú takarmányozás hatására előfordulhat, hogy immunrendszerük meggyengül, és kisebb – nagyobb fertőzésekkel kell megküzdeniük.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Pacitea – 100% Homoktövis

Szállítás: 2-3 nap

9.500 Ft
100%-ban természetes vitaminbomba! A homoktövis minden hasznos része benne van. Tartalmazza gyümölcsét, magját, levelét, kérgét, amelyek más-más hatóanyagot tartalmaznak. A homoktövis levelét lombhullás előtt szedjük. Kíméletes eljárással, 40ºC-on szárított, így vitamintartalmát tökéletesen megőrzi. Több mint 190 féle biológiailag aktív összetevőt tartalmaz. Szezonális termék.

Pacitea – Immuno

Szállítás: 2-3 nap

11.000 Ft
Valódi segítség a fertőzések leküzdésében. Használhatod, ha a lovadnak meggyengült az immunrendszere, gyulladás van a szervezetében, megfázott, vagy bőrbetegsége van, immunerősítésre van szüksége. Az összetettebb hatás elérésére, segítsd a máj funkcióit is Máriatövis mag pellettel, vagy Antitox keverékkel!

Pacitea – Vitál

Szállítás: 2-3 nap

9.500 Ft
Kiválóan támogatja az immunrendszert, a légzőrendszert, és az emésztést. Nagyon jó választás, ha adni szeretnél a lovadnak egy kis pluszt. Segíti a tápanyagok felszívódását, ezért kondíció javításnál hatékony kiegészítő. Általános roboráló, immunerősítő. Hatékonyan kiegészíti az egyhangú szénaetetést. Használhatod megbetegedésre hajlamosító időszakban, szőrváltáskor, étvágy-, és kondíciójavításra.

Zárható, műanyag vödör

Szállítás: 2-3 nap

1.900 Ft
Praktikus tároló vödör Paciteához. Kényelmesen elhelyezhető. Nem borul ki a keverék, nem szívja meg magát nedvességgel, és nem szennyeződik. Űrtartalom: 5,6l
Azáltal, hogy a háziasítással távolabb kerültek a lovak a természettől, nem áll módjukban kiválogatni a szervezetük számára szükséges gyógynövényeket. Az istállózó tartás, és az egyoldalú takarmányozás hatására előfordulhat, hogy immunrendszerük meggyengül, és kisebb – nagyobb fertőzésekkel kell megküzdeniük. Milyen kiszerelésekben kapható? 800g / 1000g Mennyi ideig elég? Csikónak, vagy póninak kb. 2 hónapig 300-500kg körüli lónak 1-1,5 hónapig 500kg felett, vagy hidegvérűeknek kb. 3 hétig, az adagolástól függően. Hogyan kell használni? Ajánlott leforrázni – akár a teákat – és szűretlenül az abraktakarmányba öntve etetni. Mennyit adjak belőle? Póni vagy csikó részére 1 adagolókanállal 300-500kg közötti lónak 1,5 adagolókanállal 500kg feletti lovaknak 2 adagolókanál a napi adag. Meddig kell, hogy kapja a ló? A kezelés időtartama minimum 8 hét, de igény szerint bármeddig etethető. Mi van benne? Vitál: Emésztést serkentő, enyhe antibakteriális, enyhe gyulladás csökkentő, vitalizáló gyógynövények keveréke. Immuno: Immunerősítő, antibakteriális, vírusgátló, gyógynövények keveréke. Milyen problémára adhatom? Vitál: Megelőzésre, immunerősítésre, roborálásra, a takarmányozás színesebbé tételére Immuno: Fertőzések leküzdésében hatékony segítség. Gyógyszeres kezelés kiegészítésére. Milyen tünetek esetén alkalmazzuk? Megfázás, visszatérő fertőzések, hosszú lábadozás, bőrbetegségek esetén. Kell-e állatorvos? Fertőzések, betegségek, láz esetén fontos az állatorvosi segítség, a pontos diagnózis.