Lovaknál is előfordulhatnak különböző hormonális problémák, amelyek befolyásolhatják a kancák termékenyülését, vagy kihatnak viselkedésükre.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Pacitea – Barátcserje

Szállítás: 3-5 nap

11.900 Ft
Ajánlott, cushing szindróma kiegészítő kezelésére. A lovak leggyakoribb hormonális megbetegedése, amely az agyalapi mirigy középső lebenyét érinti (PPID). Egy felmérés szerint, minden ötödik, 15 év feletti ló szenved ettől a problémától. Jellemző tünetek:
  • szőrváltási problémák (nehezen vedlik, vagy nem vedlik ki)
  • vedlés után is megmaradnak a hosszú szőrök, amelyek olykor    göndörödhetetnek is.
  • visszatérő patairha gyulladás
  • "a levegőtől is hízik"
  • a hát gyakran izomtalanná válik, mellete nagy "szalmahasa" van.
  • fokozott vízfogyasztás, vizelés
  • visszatérő gyulladások, fertőzések

Pacitea – Crazy gelding

Szállítás: 2-3 nap

11.500 Ft
Speciális, és egyedülálló gyógynövény keverék "csődörösen" viselkedő herélteknek, túlfűtött méneknek! Különleges összetétele csökkenti a libidót, és a tesztoszteron szintet. Ezáltal nyugodtabbá, kezelhetőbbé válik a ló. Méneknek tenyész időszakon kívül javasoljuk az alkalmazását. Fedeztetés előtt 2 hónappal célszerű leállni az etetésével.

Pacitea – Termékenység

Szállítás: 3-5 nap

11.500 Ft
Ajánlott nehezen vemhesülő, rendszertelenül, vagy nem sárló kancáknak. Kancák kiszámíthatatlan, kellemetlen viselkedése hátterében gyakran hormonális okok húzódnak meg. A Pacitea - Termékenység segíthet egyensúlyba hozni a hormonháztartást, ezáltal enyhíteni az ebből fakadó viselkedési, és mentális problémákat.

Zárható, műanyag vödör

Szállítás: 2-3 nap

2.200 Ft
Praktikus tároló vödör Paciteához. Kényelmesen elhelyezhető. Nem borul ki a keverék, nem szívja meg magát nedvességgel, és nem szennyeződik. Űrtartalom: 5,6l