A ló háziasításával jelentősen megváltoztattuk a táplálkozási szokásaikat is. Ebből kifolyólag sajnos elég gyakran előfordulnak emésztési rendellenességek, kólika is. Vannak lovak, amelyek még az időjárási frontokra is hasfájással reagálnak, mások kevésbé érzékenyek.
Mindenesetre az efféle mumusokat minden lovas szeretné elkerülni, hiszen akár végzetes is lehet kedvencünk számára.

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Helianthus Útifű maghéj 95%

Szállítás: 2-3 nap

7.900 Ft
Helianthus Útifű maghéj 95% Béltisztító hatású- gyomorvédő kiegészítő Összetétel: 95%-os útifű maghéj Nedvesség: 7,19% Nyers hamu: 2,32% Etetési javaslat: napi

Pacitea – 100 % Útifű maghéj

Szállítás: 3-5 nap

8.900 Ft
Az Útifű maghéj segítséget jelenthet a homokkólika megelőzésében. Kúraszerű etetésével segíthetjük a belek tisztulását. Nyálkás anyaga a homokot magához köti, ezáltal segíti a kiürülését. Ajánlott negyedévente tisztító kúrát végezni. A kúra időtartama 7-10 nap Alkalmas gyomor vagy bélfekély kiegészítő kezelésére, enyhe bevonó, és gyulladás csökkentő hatása miatt. Ilyen esetben, kisebb adagban alkalmazható napi szinten. Homokhajtáskor lehet együttesen alkalmazni a Pacitea Pocimix keverékkel, amely fokozza a hatást, a bélperisztaltika javításával. Gyomorfekély esetén, javallott a Pacitea Pociguard keverékkel együtt etetni. Figyelem! Szárazon tilos etetni, mert nyelőcső elzáródás, bélsár rekedés alakulhat ki! Bő vízzel kell felengedni! Ismeretlen eredetű kólika, bélelzáródás esetén szintén tilos alkalmazni!

Pacitea – Hasfogó

Szállítás: 3-5 nap

9.900 Ft
Nélkülözhetetlen a lovas házipatikában. Hasmenéses tünetek kezelésére. Ha nem akarsz tovább várni.

Pacitea – Pacinasi

Szállítás: 2-3 nap

1.990 Ft
Egy szuper jutalomfalat a legjobb barátodnak! Almával és marokkói fodormentával. - Nem tartalmaz hozzáadott cukrot - Nem tartalmaz aromát - Valódi gyógynövény, valódi íz!

Pacitea – Pociguard

Szállítás: 2-3 nap

11.500 Ft
Ajánlott gyomorfekély, reflux kiegészítő kezelésére. Gyulladás csökkentő, nyálkahártya védő összetevőket tartalmaz. A vizsgálatok szerint, a hobbi és versenylovak akár 50-90%-át is érintheti a gyomorfekély. A tünetek sajnos sokszor nem teljesen egyértelműek, teljes bizonypsságot, csak gasztroszkópos vizsgálat által nyerhetünk. Az alábbi tünetek, azonban mindenképpen figyelmet érdelmenek ebből a szempontból: •"kólikázgatás" • abrakolás után kapar, lefekszik, ásítozik. (a gyakori ásítás a   fájdalom jele lehet) • a ló félrevonul • teljesítmény és / vagy kondíció romlás • A készítmény az orvosi kezelés kiegészítéseként, valamint megelőzésre   javasolt.

Pacitea – Pocimix

Szállítás: 2-3 nap

10.900 Ft
Kólikás és kólikára hajlamos, emésztési problémákkal küzdő, érzékeny lovaknak. Segíti az emésztést, csökkenti a puffadást.

Pacitea – Vitál

Szállítás: 2-3 nap

10.900 Ft
Kiválóan támogatja az immunrendszert, a légzőrendszert, és az emésztést. Nagyon jó választás, ha adni szeretnél a lovadnak egy kis pluszt. Segíti a tápanyagok felszívódását, ezért kondíció javításnál hatékony kiegészítő. Általános roboráló, immunerősítő. Hatékonyan kiegészíti az egyhangú szénaetetést. Használhatod megbetegedésre hajlamosító időszakban, szőrváltáskor, étvágy-, és kondíciójavításra.

Pacitea Almás-mentás finomság

Szállítás: 3-5 nap

10.500 Ft
Válogatós a lovad? Nem ízlik neki a táp? Nem eszi meg az abrakot, ha gyógyszer, vagy más kiegészítő van benne? Kedveskedj neki finomsággal! Szárított almachips és marokkói fodormenta keveréke. Még nekünk is összefut a nyál a szánkban olyan fantasztikus illata van! A lovak különösen rajonganak ezért az ízkombinációért, így könnyű elfogadtatni velük olyan takarmányokat vagy kiegészítőket, amiket nem szívesen fogyasztanak.

Zárható, műanyag vödör

Szállítás: 2-3 nap

2.200 Ft
Praktikus tároló vödör Paciteához. Kényelmesen elhelyezhető. Nem borul ki a keverék, nem szívja meg magát nedvességgel, és nem szennyeződik. Űrtartalom: 5,6l
A ló háziasításával jelentősen megváltoztattuk a táplálkozási szokásaikat is. Ebből kifolyólag sajnos elég gyakran előfordulnak emésztési rendellenességek, kólika is. Vannak lovak, amelyek még az időjárási frontokra is hasfájással reagálnak, mások kevésbé érzékenyek. Mindenesetre az efféle mumusokat minden lovas szeretné elkerülni, hiszen akár végzetes is lehet kedvencünk számára.