Szállítás: 5-7 nap

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Helianthus EquitaMin 3 kg

Szállítás: 5-7 nap

11.200 Ft

Ásványi anyag, nyomelem, vitamin és aminosav kiegészítő takarmány A Helianthus EquitaMin egy olyan gazdaságos takarmánykiegészítő, amely egyszerre pótolja a gazdasági abrakból hiányzó kalciumot, aminosavakat, vitaminokat és mikroelemeket.

Optimális arányban tartalmazza a kalciumot és a magnéziumot (2:1) a rezet és a cinket (1:4), kiegyensúlyozza az abrak magas foszfortartalmát. A lovak takarmányai általában rézben, cinkben, szelénben, esszenciális aminosavakban szegények, ezért ezeket nagyobb mennyiségben tartalmazza.

Helianthus Fűszéna pellet 20 kg

Szállítás: 5-7 nap

6.900 Ft
Napon szárított, gyomoktól, gyommagvaktól mentes fűszéna darálva, amelyet aztán magas nyomás és forró gőz segítségével pelletté formáznak. Alkalmas idős, allergiás, légúti problémás vagy fogproblémás lovak számára.

HELIANTHUS Lucerna pellet 20 kg

Szállítás: 5-7 nap

7.300 Ft
Minőségi Lucerna pellet rost kiegészítő, kondíciójavítás, fehérjepótlás Kiszerelés: 20 kg

Helianthus Szárított répaszelet 20 kg

Szállítás: 5-7 nap

8.400 Ft
A cukorgyártás egyik mellékterméke. A cukorrépából kivonják a cukrot, majd a megmaradt „nedves répaszeletet” szárítják és pelletálják. Kiváló étrendi hatású, könnyen emészthető rost, prebiotikus és enyhén laxáns hatású takarmány, enegiatartalma megközelíti a gabonamagvakét. Rostkiegészítés A ló rostigénye a monogasztrikus állatok közül a legmagasabb. Ad libitum jó minőségű (vékony szálú, megfelelő fenológiai fázisban kaszált és tartósított) réti széna vagy legelő biztosítása mellett ez kielégíthető, ám vannak olyan esetek, amikor ez nem valósul meg. Ilyen esetek, amikor a széna nem megfelelő minőségű, vagy az, de a ló nem jut hozzá (fog- és állkapocsproblémák, karórágás, korlátozott mennyiségű széna vagy legelő, vagy a legelő teljes hiánya). Ilyenkor mindenképpen pótlásra van szükség, amit rostkiegészítőkkel tudunk megoldani, például fűszéna pellettel vagy szárított répaszelettel.